TAULA RODONA: Un nou model gastronòmic cap al producte local, el cas de la restauració
Event s logo setmana gastronomica sf

TAULA RODONA: Un nou model gastronòmic cap al producte local, el cas de la restauració

Organizzato da: Tramuntana XXI

Finca Es Cabàs. Finca Es Cabàs Vedi mappa Finca Es Cabàs. Finca Es Cabàs

Vendita online chiusa.

Per maggiori informazioni chiedi all'organizzatore dell'evento.

I dettagli dell'organizzatore sono nella sezione "Organizzato da".

Descrizione

Taula rodona on els diferents cuiners i cuineres amb restaurants a la Serra ens explicaràn la presència del producte local en els seus establiments. Contarem amb la presència dels restautants Miceli (Selva), Es Taller (Valldemossa), Ca Na Toneta (Selva), Els fogons de Plaça (Bunyola) i S'Hortet (Deià).

Politica di accesso

In questo caso il promotore non ha specificato la politica di accesso ai minori, per qualsiasi dubbio ti invitiamo a contattarlo direttamente.

Opinioni (3) 3 Opinioni

Antònia Pascual Quetglas
25/11/2020
Ha partecipato il 24/11/2020 OPINIONE VERIFICATA
Esperançada
Sovint sent que es nostro patrimoni se perd, i me fa molta pena i impotència. Ahir, a sa preciosa finca Es Cabás, me vaig sentir esperançada de que hi hagi gent que amb molt de esforç se preocupi, i sa ocupi, de recuperar un patrimoni tan guapo com tenim. Sa finca és una maravella i se xerrada molt interessant. Gràcies a totes aquestes persones que mos dedicàren es seu temps i sa seva dedicació.
Fèlix Alonso Cantorné
25/11/2020
Ha partecipato il 24/11/2020 OPINIONE VERIFICATA
Tramuntana XXI ofereix a la finca Es Cabàs un tast de la millor cuina de la Serra
Molt interessant i el lloc impressionant. Les ponències enriquidores, especialment em van agradar els ponents de Bunyola i Valldemossa per la seva frescor i sinceritat. Només una possible millora per properes vegades: amb la situació actual, encara que a tothom ens agrades, el fer el boníssim tast al mateix lloc (tot que era ampli i es complien escrupolosament amb les mesures sanitàries recomanades), desprès d'una xerrada que no va ser curta era una mica arriscat allargar l'acte, perquè podíem haver entrat en zona de risc de contagi de la COVID19. Reconec que era difícil d'evitar però a lo millor ajustant més el temps o tenir prèviament les preguntes del públic per escrit i que només un dels ponents contestàs ens hagués estalviat possibles riscos. Felicitacions i gràcies per tot!
Miguel Reyero
25/11/2020
Ha partecipato il 24/11/2020 OPINIONE VERIFICATA
Esclarecedor
Para quienes no nos habíamos planteado el tema de la vinculación produccion/restauracion/ conservación de la Serra fue muy esclarecedor. La próxima vez que volvamos a un restaurante en la Serra lo haremos con otra vision
Noi e i nostri partners utilizziamo cookie propri e di terze parti con il fine di offrirti il ​​servizio correttamente, analizzare le visite effettuate alla nostra web e, in casi specifici, mostrarti pubblicità e consentirti di condividere contenuti sui social network. Puoi ottenere maggiori informazioni sui cookie, consultando la nostra Politica sui Cookies.