TAULA RODONA: Un nou model gastronòmic cap al producte local, el cas de la restauració
Event s logo setmana gastronomica sf

TAULA RODONA: Un nou model gastronòmic cap al producte local, el cas de la restauració

Brought to you by: Tramuntana XXI

Finca Es Cabàs. Finca Es Cabàs See map Finca Es Cabàs. Finca Es Cabàs

Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Event details

Taula rodona on els diferents cuiners i cuineres amb restaurants a la Serra ens explicaràn la presència del producte local en els seus establiments. Contarem amb la presència dels restautants Miceli (Selva), Es Taller (Valldemossa), Ca Na Toneta (Selva), Els fogons de Plaça (Bunyola) i S'Hortet (Deià).

Access policy

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Comments (3) 3 Comments

Antònia Pascual Quetglas
25/11/2020
Attended on 24/11/2020 VERIFIED COMMENT
Esperançada
Sovint sent que es nostro patrimoni se perd, i me fa molta pena i impotència. Ahir, a sa preciosa finca Es Cabás, me vaig sentir esperançada de que hi hagi gent que amb molt de esforç se preocupi, i sa ocupi, de recuperar un patrimoni tan guapo com tenim. Sa finca és una maravella i se xerrada molt interessant. Gràcies a totes aquestes persones que mos dedicàren es seu temps i sa seva dedicació.
Fèlix Alonso Cantorné
25/11/2020
Attended on 24/11/2020 VERIFIED COMMENT
Tramuntana XXI ofereix a la finca Es Cabàs un tast de la millor cuina de la Serra
Molt interessant i el lloc impressionant. Les ponències enriquidores, especialment em van agradar els ponents de Bunyola i Valldemossa per la seva frescor i sinceritat. Només una possible millora per properes vegades: amb la situació actual, encara que a tothom ens agrades, el fer el boníssim tast al mateix lloc (tot que era ampli i es complien escrupolosament amb les mesures sanitàries recomanades), desprès d'una xerrada que no va ser curta era una mica arriscat allargar l'acte, perquè podíem haver entrat en zona de risc de contagi de la COVID19. Reconec que era difícil d'evitar però a lo millor ajustant més el temps o tenir prèviament les preguntes del públic per escrit i que només un dels ponents contestàs ens hagués estalviat possibles riscos. Felicitacions i gràcies per tot!
Miguel Reyero
25/11/2020
Attended on 24/11/2020 VERIFIED COMMENT
Esclarecedor
Para quienes no nos habíamos planteado el tema de la vinculación produccion/restauracion/ conservación de la Serra fue muy esclarecedor. La próxima vez que volvamos a un restaurante en la Serra lo haremos con otra vision
We and our partners use our own and third-party cookies in order to offer you the service in a correct way, measure the visits made to our website and, in specific cases, show you advertising and allow you to share content on social networks. You can obtain more information about cookies by consulting our Cookies Policy.