Terra de Sons 2020 - Pi de la Serra i Èric Vinaixa

Terra de Sons 2020 - Pi de la Serra i Èric Vinaixa

Ver entradas
Terra de Sons 2020 - Pi de la Serra i Èric Vinaixa

Terra de Sons 2020 - Pi de la Serra i Èric Vinaixa

Església de La Doma. Av. de Sant Esteve, 1, 08530 La Garriga, Barcelona. Ver mapa

12/12/2020

12:00

Compra tus entradas

Entrada General

i

7,00 €

Moltes gràcies per seguir ajudant a fer la cultura segura! Recorda venir amb protecció , la declaració responsable signada i moltes ganes de gaudir :) Declaració responsable: https://drive.google.com/file/d/1GZOghQhgWAZz5Gun3pXYlHi9_bKuMrES/view

Descompte Parelles Lingüístiques / Aprenents Català / TresC / Òmnium Cultural / AUA

i

6,00 €

Moltes gràcies per seguir ajudant a fer la cultura segura! Recorda venir amb protecció , la declaració responsable signada i moltes ganes de gaudir :) Declaració responsable: https://drive.google.com/file/d/1GZOghQhgWAZz5Gun3pXYlHi9_bKuMrES/view

Gastos de gestión

0,00 €

Total 0,00 €

Descripción

Celebra amb nosaltres la desena edició del Terra de Sons, cicle que organitzem des de La Gatzara amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Garriga i diversos patrocinadors locals. Com cada any, us oferim concerts singulars a l'Església de la Doma, tot respectant les mesures sanitàries i d'aforament.

Seguim obrint les portes d’espais excepcionals com La Doma, tot apostant per homenatjar el patrimoni arquitectònic i històric de La Garriga, a través d’una proposta cultural de proximitat.

Aquesta desena edició, oferim entrades a 7 € per als concerts dels dies 28 de novembre, 5 i 12 de desembre.

Així, doncs, us esperem a formar part d’aquesta experiència musical i cultural a diversos llocs de La Garriga.

CONCERTS PROGRAMATS:

Dissabte 28 de novembre

FELIU VENTURA - CAÏM RIBA I POL CRUELLSDiumenge 5 de desembre

MONTAÑEZ - ALIDÉ SANS


Dissabte 12 de desembre

PI DE LA SERRA - ÈRIC VINAIXA


_________________________________________________________________________


PI DE LA SERRA

Dues tasses, el número 22 de la seva discografia, inclou noves cançons i temes instrumentals (Quan un es torna gran, Virginia Slims, Flor de clavell, S’ha de parlar per més dir, A una jove, Recordant Chet Atkins, Ukulele Blue ......) i alguna referència a d’altres autors com és el cas d’Ovidi Montllor.

Retrats personals i socials que amb l’enfoc del Quico prenen un significat especial. Sense tabús ni dramatismes però alhora amb la contundència, sensibilitat i sornegueria que li són propis.

D’altra banda, però, hi trobarem cançons emblemàtiques de diferents èpoques (Inventari, Els fariseus, Si la merda fos or..., Sóc poeta, Maria Joanna, Suau, El meu cervell, Merda..). i que no han figurat al repertori del format i disc anterior 'QuicoLabora'.

“El blues i jo, ens varem conèixer a traves de la manera de tocar la guitarra de Big Bill Broonzy i viu dins meu fa més quasi 5 decennis. La seva aparent senzillesa fa que musicalment parlant m'hagi pogut entendre amb moltíssim músics d'arreu el món i la també seva forta càrrega emocional fa que aquesta ja escrita entesa, sovint es tenyeixi de quelcom inexplicable que va més enllà de la pròpia música, per tornar-se respecte, amor i llibertat.”


ÈRIC VINAIXA

"Caos a mig camí" és el cinquè disc (tercer en solitari) de l'Èric Vinaixa. El seu disc més ambiciós a nivell de composició, producció, arranjaments i interpretació.

Un disc on fa un pas més enllà en el seu gust pel preciosisme, l'emoció, la intimitat, la sensualitat, la varietat de colors i la intensitat, i que no deixa de ser l'evolució natural dels seus treballs anteriors.

Amb un llenguatge propi hereu de les seves arrels pop, rock, blues, soul i d'autor més vintage, "Caos a mig camí" ens parla a cor obert de les reflexions vitals d'un músic entrant als quaranta i que recull la seva manera de veure el món, empatitzant amb el sentir d'aquesta generació.

Un cop més, l' Èric Vinaixa ha assumit la producció musical i els arranjaments del disc, a part de fer les veus, guitarres acústiques, guitarres elèctriques, pianos, hammonds i acordió. escenari de moltes activitats, i el menjador, decorat a l’estil barroc. Ara funciona com a seu de la Fundació Universitària Martí l’Humà.

Política de acceso

Este evento no tiene ninguna restricción para el acceso de menores de edad.

¡Compartir!

Organizado por

Associació Cultural Gatzara La Garriga

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información