TALLER D'STREET PHOTOGRAPHY A BARCELONA - AMB MARC SERAROLS

TALLER D'STREET PHOTOGRAPHY A BARCELONA - AMB MARC SERAROLS

Ver entradas
TALLER D'STREET PHOTOGRAPHY A BARCELONA - AMB MARC SERAROLS

TALLER D'STREET PHOTOGRAPHY A BARCELONA - AMB MARC SERAROLS

El Visor, Espai Fotogràfic. Carrer de la Industria 68, Barcelona. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

13 d'octubre: TALLER D'STREET PHOTO - BARCELONA, amb Marc Serarols.

Dissabte 13 d'octubre, amb el fotògraf expert en Street Photography, Marc Serarols, i conjuntament amb Jon TC farem un taller molt demanat per part de molts dels nostres alumnes: una escapada fotogràfica a Barcelona, per gaudir i disfrutar de la fotografia que podem fer pels principals carrers de Barcelona, que no és poca!

Plantegem el taller de la següent manera: 

Matí, de 10h a 14h - INTRODUCCIÓ TEÒRICA on explicarem i veurem diferents maneres de treballar la fotografia d'Street. En Marc ens explicarà com ho treballa ell, en les principals ciutats i capitals d'arreu del món que visita, i també visualitzarem i descobrirem autors clàssics i contemporanis d'aquest estil fotogràfic. Aquesta primera part de l'activitat la realitzarem a EL VISOR, ESPAI FOTOGRÀFIC, del carrer la Indústria, número 68, de Barcelona.

14h Dinar

Tarda, de 16h a 20/21h PRÀCTICA FOTOGRÀFICA pels principals carrers de la ciutat de Barcelona, escoltant els consells in situ que ens donarà en Marc, i on resoldrem tots els dubtes amb els que us trobeu. Recorrerem diferents carrers molt concorreguts i plens de vida com les Rambles, el Born, plaça Reial.. llocs plens de fotografia de carrer!


PREU: 80€ (PLACES LIMITADES)

Inclou: Curs, amb teoria i pràctica a càrrec de l'street photographer Marc Serarols + equip de fotògrafs LAND/SCAPE + sala equipada on farem la teoria + assegurança de l'activitat

No inclou: Equip fotogràfic + Dinar + Desplaçaments desde punt d'origen fins a on desenvoluparem l'activitat. 


IMPORTANT:

Si fas la inscripció d'algun familiar o amic, si us plau, posa'ns les seves dades de contacte en el moment d'inscriu-re'l, així ens serà més fàcil poder contactar amb ell.

Uns dies abans del taller, t'enviarem un correu electrònic recordan-te informació important a tenir en compte i donan-te últims detalls de l'activitat.

En cas de no assistir a l'activitat, havent fet la inscripció prèvia, no es retornarà l'import de l'activitat. En tot cas, recomanem que si trobes una persona que vulgui venir, et substitueixi i només caldrà que ens donis el seu nom. 

Els acompanyants paguen el mateix i han de fer la seva inscripció en aquesta mateixa pàgina web.

En cas de mal temps, l'organització prendrà les mesures oportunes per al correcte funcionament del taller.


Vine a Barcelona i fes un LAND/SCAPE!!!


© LAND/SCAPE TEAM

www.escapadaslandscape.com

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

LAND/SCAPE - Cursos i Escapades fotogràfiques -

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información