CA! de Joana Gomila & Arnau Obiols

CA! de Joana Gomila & Arnau Obiols

Ver entradas
CA! de Joana Gomila & Arnau Obiols

CA! de Joana Gomila & Arnau Obiols

Institució Alcover, Manacor. Carrer del Pare Andreu Fernández, 12, Manacor, Espanya. Ver mapa

20/09/2019

20:00

Compra tus entradas

Taquilla

8,00 €

Anticipada

Quedan 14 horas 27 minutos

5,00 €

Gastos de gestión

0,00 €

Total 0,00 €

Descripción

CA! és una expressió catalana que comparteixen illencs i pirinencs i que més o menys voldria dir “no home no!” o també, “no ho crec!”, o fins i tot, “no, vols dir?”. A més, a Mallorca, ja ho sabem, un CA és un gos.

I ara CA! és el duo de na Joana Gomila i n'Arnau Obiols, que té una mica de tot el que volen dir aquestes dues lletres. Una mica d'allò que s'identifica amb cada territori, una mica de treure ferro a les coses, relativitzar, qüestionar-nos a nosaltres mateixos, però també el no radical quan cal. I també, és clar, la part animal, la bèstia. 


10è FESTIVAL LA LLUNA EN VERS - JUNY/SETEMBRE 2019 - FUNDACIÓ MALLORCA LITERÀRIA


Política de acceso

Política d'accés de menors: LA LLUNA EN VERS ÉS FAMILY FRIENDLY! L'entrada als espectacles de LA LLUNA EN VERS és gratuïta per a menors de 12 anys. És imprescindible que vagin acompanyats d'un adult responsable. No es recomana l'accés dels menors de 3 anys i, en tot cas, caldrà que els adults responsable tinguin cura que els menors assistents no interfereixin en el correcte desenvolupament i gaudi dels espectacles per part de la resta de públic.

¡Compartir!

Organizado por

Fundació Mallorca Literària

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información