CA! de Joana Gomila & Arnau Obiols

CA! de Joana Gomila & Arnau Obiols

Ver entradas
CA! de Joana Gomila & Arnau Obiols

CA! de Joana Gomila & Arnau Obiols

Institució Alcover, Manacor. Carrer del Pare Andreu Fernández, 12, Manacor, Espanya. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

CA! és una expressió catalana que comparteixen illencs i pirinencs i que més o menys voldria dir “no home no!” o també, “no ho crec!”, o fins i tot, “no, vols dir?”. A més, a Mallorca, ja ho sabem, un CA és un gos.

I ara CA! és el duo de na Joana Gomila i n'Arnau Obiols, que té una mica de tot el que volen dir aquestes dues lletres. Una mica d'allò que s'identifica amb cada territori, una mica de treure ferro a les coses, relativitzar, qüestionar-nos a nosaltres mateixos, però també el no radical quan cal. I també, és clar, la part animal, la bèstia. 


10è FESTIVAL LA LLUNA EN VERS - JUNY/SETEMBRE 2019 - FUNDACIÓ MALLORCA LITERÀRIA


Política de acceso

Política d'accés de menors: LA LLUNA EN VERS ÉS FAMILY FRIENDLY! L'entrada als espectacles de LA LLUNA EN VERS és gratuïta per a menors de 12 anys. És imprescindible que vagin acompanyats d'un adult responsable. No es recomana l'accés dels menors de 3 anys i, en tot cas, caldrà que els adults responsable tinguin cura que els menors assistents no interfereixin en el correcte desenvolupament i gaudi dels espectacles per part de la resta de públic.

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 20/09/2019
RRoza la perfección
A parte de la interpretación en que se veia a los dos artistas super tranquilos y entregados a su buén hacer artísticoi a comunicar sus sensaciones, tanto la parte lumícica como la sonorización del ac Leer más o i los efectos fueron perfectos.
Joan
21/09/2019

¡Compartir!

Organizado por

Fundació Mallorca Literària

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información