Johnny & Vienna

Johnny & Vienna

Ver entradas
Johnny & Vienna

Johnny & Vienna

Torre de l'Amo. Viladomiu Nou. Ver mapa

Elige fecha

Elige hora

Descripción

JOHNNY & VIENNA. Maria Casellas i Guillem Rodríguez amb direcció i dramatúrgia de Llàtzer Garcia. Cabaret Western. Català, castellà i anglès. 75 min.


El nen, des de ben petit, mira pel•lícules de l’oest.

Les fan a Televisió Espanyola els diumenges a la tarda. Algunes són pel•lícules bones, d’altres no tant.

Però això no li importa a aquest nen.

Ell vol olorar les prades de Virginia que apareixen a la pantalla. No sap on és Virginia, ni Minnesota, ni Veracruz, ni tan sols Texas, però sap que són símbol d’una terra nova i desconeguda sota els peus dels pioners. Un nou edèn, un nou naixement de l’home en una terra feliç i lliure. La llar dels colons, dels cowboys, dels jugadors i també dels indis i dels pistolers a sou.

Però el que més li atrau al nen no són els revòlvers Colt ni els arcs i les fletxes; no, el que més li atrau són les cançons que apareixen en aquestes pel•lícules. Cançons que parlen de la terra i de l’home. Cançons que tot bon western posseeix i que sorgeixen del no res enmig de la pel•lícula per explicar-nos una història cantada vora al foc o bé acompanyant les aventures dels aventurers amb narracions que només sentim nosaltres, afortunats espectadors, o simplement vestint els títols de crèdit de lletres vermelles.

D’això tracta el nostre Johnny & Vienna, d’aquestes cançons i del nen que les escolta. I de paraules plenes de poesia i humor que hem sentit als millors westerns de John Ford, Howard Hawks o Nicholas Ray. Un cabaret poètic i evocador del vell oest menat pels nostres Johnny & Vienna, aquells que un dia van dir allò de… A quants homes has oblidat? A tants com a dones tu recordes.

Passin, vegin i escoltin.

LLÀTZER GARCIA


Direcció i dramatúrgia: Llàtzer Garcia

Intèrprets i arranjaments: Maria Casellas i Guillem Rodríguez

Traduccions: Llàtzer Garcia, Marc Rosich i Toni Terrades

Espai sonor: Guillem Rodríguez i Oriol Romaní

Disseny de llums: Xavi Gardés

Fotografia: Paco Amate

Vídeo i grafisme: Clàudia Portús

Estepi: Elisenda Pérez

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Ajuntament de Gironella

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información