Encontre com a procés, d'Escena Germinal

Encontre com a procés, d'Escena Germinal

Ver entradas
Encontre com a procés, d'Escena Germinal

Encontre com a procés, d'Escena Germinal

Nau Ivanow. Hondures 30. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Per tercer any consecutiu torna Escena Germinal amb un seminari de Xevi GaTa i un de Cris Blanco. Germinal és un espai impulsat per la Nau Ivanow i Projecte Ingenu que vol potenciar l’encontre entre professionals i posar en valor el procés de creació escènica. Aquesta nova edició serà a Maçanet de Cabrenys, de l’1 al 6 d’octubre.

Després de les experiències prèvies a Cal Gras, a Avinyó, i al Konvent de Cal Rosal, a Berga, aquesta tercera edició es durà a terme a Maçanet de Cabrenys, a l’Alt Empordà. De l’1 al 6 d’octubre oferirem dos seminaris de creació únics. Xevi GaTa impartirà un seminari sobre cants harmònics, l’escolta i la creativitat, a més, es practicarà l’escolta en el cos, relacionat amb els aspectes físics que ens ajuden a generar els cants harmònics. El segon seminari l’impartirà Cris Blanco, especialitzada en la transformació de codis i objectes, la mescla de gèneres escènics, la música en directe, els enganys a la vista, la ciència ficció i el fet de fer visible l’aparell teatral en el seu treball.


3r Encontre com a procés d'Escena Germinal De l'1 al 6 d'octubre
Preu:  240€ abans del 15 d'agost | 260€ abans del 15 de setembre | 280€ després del 15 de setembre.
Lloc: Maçanet de Cabrenys (Alt Empordà). Lloc de trobada: Nau Ivanow (Hondures, 30 – Barcelona 08027)
Info. pràctica: El preu inclou allotjament, pensió completa i trasllat a Maçanet de Cabrenys, a més del seminari escollit.


Escena Germinal
Escena Germinal és un espai impulsat per la Nau Ivanow i Projecte Ingenu. Volem potenciar l’encontre entre professionals i posar en valor el procés de creació escènica. Tenim el convenciment que el slow theatre i la vivència creativa poden ser un motor de progrés i d’intercanvi artístic i vital. Aquesta és la tercera edició d’una experiència que vol fomentar situacions que puguin esdevenir germen.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Nau Ivanow

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información