Diumenges en Família a La Tavella: Fem un Espantaocells? (6 d'octubre)

Diumenges en Família a La Tavella: Fem un Espantaocells? (6 d'octubre)

Ver entradas
Diumenges en Família a La Tavella: Fem un Espantaocells? (6 d'octubre)

Diumenges en Família a La Tavella: Fem un Espantaocells? (6 d'octubre)

La Tavella. Ctra. de Cardedeu-Cànoves, Km. 4. Ver mapa


El evento ha sido cancelado.

Este evento ha sido cancelado por el promotor por el siguiente motivo:

Error de creación y abrimos otro nuevo.

Si compraste una entrada para este evento hemos procedido a hacer la devolución. Además te hemos mandado un email al correo electrónico que utilizaste al hacer la compra con toda la información.

Descripción

Cada segon diumenge de mes vine a visitar en família La Tavella i a gaudir d’un taller temàtic per als més petits!

A les 11 del matí comencem la jornada amb una visita guiada a la finca. Un/a guia us acompanyarà a visitar l’hort ecològic, les gallines ponedores d’ous ecològics i veureu el nostre petit alzinar que forma part del Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera.

També us explicarà com es treballa en una finca agro-ramadera ecològica.

Després de la visita, que dura aproximadament una hora, començarà el taller temàtic per als més petits, per a nenes i nens a partir de 3 anys i amb una durada aproximada de 45 minuts. El proper 6 d'octubre tindreu l'oportunitat de construir un espantaocells que us endureu a casa.

La finca romandrà oberta de 10 a 15 hores i durant tot el matí hi haurà una petita agrobotiga ecològica amb la venda dels nostres ous Eco i verdura Eco de temporada.

El preu de visita per adult són 6€ i els nens (a partir de 3 anys, inclosos), amb taller, 5€.

Els nens (de 0 a 2 anys, inclosos) i els socis del Club Super3 podran entrar gratuïtament, per als Súpers el taller també està inclòs.

Els nens (de 0 a 13 anys, inclosos) que siguin socis de la Fundació Viver de Bell-Lloc, també podran entrar gratuïtament amb taller inclòs.

Telèfon de contacte per al dia de la visita: 657 835 751

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Viver de Bell-lloc

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información