Carola Ortiz Quartet al Vermusic a Cal Massó

Carola Ortiz Quartet al Vermusic a Cal Massó

Ver entradas
Carola Ortiz Quartet al Vermusic a Cal Massó

Carola Ortiz Quartet al Vermusic a Cal Massó

Centre d'Art Cal Massó. Pròsper de Bofarull 11 Reus . Ver mapa

25/10/2019

21:00

Compra tus entradas

Entrada anticipada

5,00 €

Gastos de gestión

0,00 €

Total 0,00 €

Descripción

Carola Ortiz ens presentarà, en format quartet, el seu segon treball com a compositora, ‘Spirala’. A l’escenari, la Carola és un remolí inesgotable, passant d’un registre a un altre amb una facilitat escandalosa i una passió desbordant. Sirin, el seu primer disc com a compositora va ser doblement nominat als Independent Music Awards de Nova York el 2018. Cantant, clarinetista i compositora, Carola Ortiz ha esdevingut una de les noves veus que ha donat ales a l’escena musical més creativa del païs. L'artista i viatgera inesgotable compta amb una extensa carrera de col·laboracions amb bandes i noms nacionals com Coetus, Moussakis, Giulia Valle, Marco Mezquida, Lluís Vidal, Rocío Marquez, Refree, Maria Rodés, Raúl Rodríguez i a nivell internacional amb Maria Schneider, The Mingus Orchestra i Debashish Bhattacharya, entre molts d'altres. El jazz, la cançó, la música brasilera i la música d'arrel conflueixen en un espectacle enlluernador de principi a fi, capaç d’unir a tot tipus d’espectadors en una ovació esplèndida.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Emilio Miró Salvat SA

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información