Millenium. Los hombres que no amaban a las mujeres

Millenium. Los hombres que no amaban a las mujeres

Eintrittskarten ansehen
Millenium. Los hombres que no amaban a las mujeres

Millenium. Los hombres que no amaban a las mujeres

Teatre Principal de Santanyí. Carrer del Bisbe Verger, 38, 07650 . Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

Entrades màximes per grup familiar 6

Un ric industrial anomenat Henrik Vanger (Sven-Bertil Taube) contracta el periodista Mikael Blomqvist (Michael Nyqvist) perquè esbrini què va ser de la seva neboda Harriet, que va desaparèixer sense deixar rastre fa 40 anys. Adaptació al cinema de la primera part de la trilogia "Millenium" de l'escriptor suec Stieg
Larsson.
Preu: Gratuït
Per a majors de 16 anys
Durada: 145 minuts.
Reserva d'entrades: A la taquilla del teatre i www. ticketib.com
Organització: Regidoria d'Igualtat i la Dona


Zugangsrichtlinien

1r.- Tots els seients estaran enumerats. Les entrades es reservaran anticipadament a www.ticketib.com i a la taquilla del cinema. L’Ajuntament regularà l’accés i l’ordenació de seients..

2n.-Les reserves es mantendran fins a 5 minuts abans de començar la sessió, passat aquest temps es podran assignar a altres persones sense cap dret de reclamació per part de la persona que ha fet la reserva.

3r.- Tots els seients mantindran una distància de prevenció. Al mateix temps s’autoritza l’agrupament d’espectadors quan es tracti d’unitats familiars o de convivència, així com per a les persones que precisin acompanyant, i es mantendrà la deguda distància de seguretat amb la resta d’espectadors. Per tant, en el moment de realitzar la adquisició de les entrades, entenem que cada reserva son unitats de convivència o necessitat especial. Si la persona que faci la reserva vol separar persones o unitats de més gent haurà de fer reserves per separat.

4 t.- Es recomana arribar amb la suficient antelació per tal de aconseguir un acomodament ordenat i sense aglomeracions. S’ha d’utilitzar la mascareta de protecció higiènica durant la sessió de cinema i durant tot el temps de circulació entre els espais comuns i en els moments d’entrada i sortida. Es permetrà l’accés 30 minuts abans de la sessió.

5è.- La organització desinfectarà les instal•lacions abans de començar cada espectacle i posarà a l’abast dels espectadors gel hidroalcohòlic.

6è.- Pregam respecteu aquests mesures higièniques i d’organització.

Video

1 Bewertung Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 25/11/2020
excel·lent
molt adient per celebrar el Dia Mundial contra la Violència cap a les Dones
Antoni Matas Blanch
26/11/2020

Teilen!

Veranstaltet von

Regidoria Cultura Ajuntament de Santanyí

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren