FAUNA AL DELTA DEL LLOBREGAT - AMB ALBERT MASÓ

FAUNA AL DELTA DEL LLOBREGAT - AMB ALBERT MASÓ

Veure entrades
FAUNA AL DELTA DEL LLOBREGAT - AMB ALBERT MASÓ

FAUNA AL DELTA DEL LLOBREGAT - AMB ALBERT MASÓ

El Visor, Espai Fotogràfic. Carrer de la Indústria, 68, 08025 Barcelona. Veure mapa


Venda online tancada.

Per a més informació pregunti a l'organitzador de l'esdeveniment.

Les dades de l'organitzador estan a l'apartat "Organitzat per".

Descripció

14 DE SETEMBRE: TALLER DE FOTOGRAFIA DE FAUNA AL DELTA DEL LLOBREGAT (BCN) - AMB ALBERT MASÓ

Aquí arriba una nova proposta Land/Scape; descobrir un paratge que sovint tenim molt a prop però que potser no hem parat a adonar-nos de la riquesa de fauna que s'hi pot observar i fotografiar; el Delta del Llobregat. Ara és el moment que vinguis a conèixer aquest espai, de la mà d'un fotògraf que el coneix molt i molt bé, l'Albert Masó.

Durant el matí, ens trobarem a les 10h a El Visor, Espai Fotogràfic, on hem llogat una sala per realitzar la part teòrica i introductòria al curs. Hi serem fins les 14h, tot seguit dinarem, i a continuació, ens dirigirem al Delta del Llobregat, per realitzar fotografies aplicant les tècniques explicades durant el matí, fotografiant tant en un fàcil phototrekking com, sobre tot, a l’aguait en els observatoris fixes que hi ha la zona de reserva natural del Remolar.

Podrem fotografiar fotxes i ànecs coll-verd al riu, cabussets i martinets a les llacunes, diverses espècies de gavines a les illetes, corbs marins i bernats pescaires als arbres, blauets a les seves branques per pescar... i tal vegada algun flamenc en migració.


QUI ÉS ALBERT MASÓ?

  • Professor de Fotografia Científica, tècnica, de Macro i de Natura (paisatge i fauna) en el Museu de Ciència de Barcelona.
  • Professor del curs d’ Expert Universitari en Fotografia i comunicació gràfica, així como del Post-grau de Fotografía digital.
  • Ha impartit més de 200 conferències, cursos y tallers a nombroses entitats
  • Ha estat ponent en certamens fotogràfics com FotoNature, Fotogenio o MontPhoto
  • Ha obtingut 18 de premis de fotografia.
  • També ha sigut jurat de diversos concursos fotogràfics.
  • Guia fotogràfic de viatges; Ha efectuat nombroses expedicions, destacant les del Magreb, illes Canàries, Escandinàvia i, sobre tot, Amèrica del Nord, Carib i Àfrica meridional: Kruger, Kalahari, región de El Cabo… TIMING DEL CURS:

10h Ens trobarem a l’aula d’EL VISOR, ESPAI FOTOGRÀFIC per fer la part teòrica del taller (Carrer de la Indústria, 68, Barcelona)

14h Dinar

16h Ens trobarem a la zona del Remolar, al delta del Llobregat, on estarem fins les 20h realitzant fotografies.
PREU DEL TALLER: 100€ (PLACES LIMITADES A 15 PERSONES, RESERVA JA LA TEVA)


El preu inclou: 


Activitat fotogràfica a càrrec d'Albert Masó + suport de fotògrafs de l'equip Land/Scape + Sala on s'impartirà la teoria del taller + Assegurança de l'activitat.


El preu no inclou:


Equip fotogràfic + el dinar + despeses personals + Desplaçaments desde punt d'origen fins a lloc de realització del taller.Pots realitzar la teva inscripció en aquesta mateixa pàgina web. Un cop realitzada, en cas de no assistir al taller, no es retornaran els diners pagats en la inscripció.


Si realitzes la inscripció per a una altra persona, fes-nos constar les seves dades per a que, uns dies abans del taller puguem contactar amb ella.


Pots regalar aquesta activitat a algú que li interessi indicant-ho en el moment de fer la inscripció, i des d'Entradium.com us enviaran un Val-Regal un cop feta la inscripció.


En cas de portar acompanyants, aquests han de fer igualment la seva inscripció en aquesta mateixa pàgina web.


L'organització, en el cas que tinguèssim inclemències meteorològiques, pendrà les decisions oportunes per al correcte funcionament de l'activitat.
VINE A DESCOBRIR EL DELTA DEL LLOBREGAT AMB NOSALTRES!!


© LAND/SCAPE TEAM

www.escapadaslandscape.com 


En aquest cas el promotor no ha especificat la política d'accés a menors, si tens qualsevol dubte, t'animem et posis en contacte directament amb ell.

Compartir!

Organitzat per

LAND/SCAPE - Cursos i Escapades fotogràfiques -

Veure detalls
Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús de cookies. Més informació