Compra les teves entrades
Venda online tancada.
Per a més informació pregunti a l'organitzador de l'esdeveniment.
Les dades de l'organitzador estan a l'apartat "Organitzat per".
descripció de l'esdeveniment
Cicle de tastos i tallers amb Més cultura. Turisme i Patrimoni.
Començam aquest cicle per conèixer la Serra a través dels sentits amb una proposta refrescant entre Sóller i Fornalutx. Ecovinyassa produeix i transforma cítrics d'agricultura ecològica controlada. Passejarem amb Aina Mora per la finca de sa Vinyassa per conèixer la història de la producció de cítrics a la vall de Sóller i degustarem els seus productes en aquest entorn privilegiat entre Biniaraix i Fornalutx.
DIA: 30 d'abril 2022
HORA: 10 h
PUNT DE TROBADA: https://goo.gl/maps/cZBy5UqKtANKtHvr5
Aforament limitat.
En cas que les entrades s'exhaureixin, podeu sol·licitar entrar a la llista d'espera a serradetramuntana@conselldemallorca.net indicant els noms dels participants i un telèfon de contacte.
Política d'accés
Comentaris
3